Zakelijke portretfoto
Betaalbare zakelijke portretten

Werkwijze

break

Slimme fotografie met een Efficiënte afhandeling


Locatie

Wij werken met een flexibel team van professionele fotografen. Het fotograferen van zakelijke foto's is mogelijk op locatie of in onze professionele fotostudio. Voor het fotograferen op locatie hebben wij een ruimte nodig van 5x5 meter vloeroppervlakte om een totale fotostudio op te kunnen bouwen.

Een zakelijk goed portret is afhankelijk van een passende belichting. De mogelijkheden worden bepaald aan de hand van uw wensen en de beschikbare ruimte binnen uw organisatie.

Daarom Nieuwe Bedrijfsfoto

vinkje Unieke zakelijke portret- en teamfoto's
vinkje 100 personen per dagdeel fotograferen
vinkje Op locatie in heel Nederland
vinkje Oplossingen van zzp tot groot bedrijf
vinkje Slimme geautomatiseerde afhandeling
regel het direct

Snelheid en kwaliteit

Door onze brede ervaring zijn wij in staat om consequent te fotograferen met dito kwaliteit. Wij werken met professionele licht- en camera-apparatuur voor hoogwaardige fotografie. Dit zorgt voor flexibiliteit, zoals het fotograferen op meerdere dagen of tegelijkertijd meerdere studio’s inzetten.

Bij een constante werkomgeving zijn 2 minuten per portret en fotograaf een vuistregel voor de planning. Op basis hiervan zijn meerdere varianten en uitvoeringen mogelijk, neem contact op voor een passende planning.
werkwijze portretfoto

Afleveren foto's

Vooraf voorziet u ons van de namen met bijhorende e-mailadressen van het bedrijf. Na het fotograferen gaat ons team aan de slag met het sorteren en bewerken van de zakelijke portretten.

Na het voltooien van de bewerking kunnen wij de foto's direct per e-mail versturen (beveiligd) naar de geportretteerde persoon. De persoon kan dan inloggen op onze website en de foto downloaden.

Direct printen

Het is mogelijk om de foto’s af te drukken via onze mobiele printers. We kunnen de afdruk van de foto dan direct na de fotografie maken. u heeft de foto dan direct in uw bezit. Daarnaast kunnen wij geprinte foto's achteraf ook digitaal afleveren.
close all

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

break
Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Of bel direct 030-7370687

Gegevens

Opdracht

velden met een * zijn verplicht
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer

Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@nieuwebedrijfsfoto.nl
030 - 737 0687
Nieuwe Schoolfoto  Nieuwe Familiefoto
© 2013 - 2023 NIEUWE FOTO