Zakelijke portretfoto
Betaalbare zakelijke portretten

Disclaimer

break

Nieuwe Foto disclaimer


Deze website is met de grootste zorg opgezet door Nieuwe Foto. Desondanks kunnen zich toch onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Informatie
Alle prijzen op onze site zijn vermeld in Euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie op deze website is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de eventuele prijswijzigingen en typefouten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze website onjuistheden in de gegevens staan of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Nieuwe Foto geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan Nieuwe Foto geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in het verstrekken van informatie.

Links
Sommige verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Nieuwe Foto geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van de desbetreffende websites.

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer

Steenovenweg 3
3532AE Utrecht
info@nieuwebedrijfsfoto.nl
030 - 737 0687
Nieuwe Schoolfoto  Nieuwe Familiefoto
© 2013 - 2024 NIEUWE FOTO